detector.media
02.02.2010 18:49
Інтернет-газета «Сейчас» стає дайджестом, половина колективу звільняється

Інформаційна агенція «ЛІГАБізнесІнформ» прийняла рішення про зміну принципу інформаційного наповлення інтернет-газети «Сейчас». Про це ТК повідомила виконавчий директор «ЛІГАБізнесІнформ» Ярослава Карибіна.

 

Головною причиною таких дій є загальна ринкова ситуація і потреба оптимізувати витрати на виробництво. «Газета "Сейчас" була дотаційним проектом, з окремо виділеним бізнес-завданням. При цьому проект не досяг тих бізнес-показників, на які ми розраховували. Ми змушені враховувати ситуацію на ринку і скорочувати витрати на виробництво», - зазначила вона.

 

Пані Карибіна наголосила, що видання не припиняє свого існування, однак перестає наповнюватися авторським контентом редакції, натомість наповнюватиметься інформаційною службою «ЛІГАБізнесІнформ». «З точки зору контенту газета виходитиме у форматі дайджесту інформаційних ресурсів "ЛІГАБізнесІнформ"», - пояснила вона.

 

На уточнююче запитання ТК, що буде з колективом, Ярослава Карибіна повідомила, що з 15 осіб семеро залишаються працювати в інформаційній службі, а восьмеро звільняються за згодою сторін, у тому числі й головний редактор «Сейчас» Ніна Кур'ята-Стасів. «Відповідно до наших домовленостей люди отримають компенсацію», - додала вона.

 

Газета «Сейчас», крім онлайн-версії Seychas.ua, виходить також і в офлайн-версії. Основними читачами офлайн-версії видання є користувачі системи «ЛІГА:Закон», тому зміни відбуватимуться з урахуванням інтересів насамперед цієї аудиторії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY