«Бліц-інформ» шукає начальника відділу передплати, 7+7Media – керівника відділу збуту

29 Січня 2010
13167
29 Січня 2010
09:00

«Бліц-інформ» шукає начальника відділу передплати, 7+7Media – керівника відділу збуту

13167
«Бліц-інформ» шукає начальника відділу передплати, 7+7Media – керівника відділу збуту

Ряд національних видавництв та телеканалів розмістили на порталах з пошуку роботи оголошення про вакансії. Зокрема, холдингова компанія «Бліц-інформ» (журнали «Бізнес», «Наталі») шукає начальника відділу передплати. До обов'язків спеціаліста входитиме організація продажів, управління персоналом відділу.

 

У видавництві «Едіпрес Україна» («Единственная», Viva тощо) вакантні посади редактора відділу «Зірки» у тижневику (у якому саме - не повідомляється) та дизайнера.

 

Видавництво 7+7Media («7+7я», «10 дней») шукає керівника відділу збуту друкованих ЗМІ.

 

Комунікаційна група ESG запрошує на роботу тележурналіста, ведучого програми «Ідеї для оселі» та спеціаліста з онлайн-просування інтернет-проекту www.ubr.ua. А СТБ - копірайтера телеканалу, режисера та журналіста розважального проекту «Х-фактор», лінійного продюсера розважального проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13167
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Медиа
5212 дн. тому
Уважаемые коллеги по рынку (это касается всех тех, кто имеет опыт, голову на плечах и чего-то уже стоит на рынке). Не вздумайте и думать лезть в "7+7я" - там та же ситуация. как и годы и месяцы назад.. Северчук могила исправит - она как не платила людям, так и не платит.. Казбек как был невменяемый, так им и остался. Северчук всем в уши дует (и распространнению, и рекламе, и маркетингу), а денег люди месяцами не видят! А те, кто уходит, поняв, что не дождется - на тех все ( и она, и Ира Быкова (есть там такая, бегает, стоит НОЛЬ, а волны делает ОГОГО))) плюют и вы не получите ни копейки, и не мечтайте. Так что, послушайте доброго совета - ищите себя в другом месте, у нормальных, адекватных людей, а не у этой своры обкуренных и циничных господ. Северчук, ты ж вроде взрослая тетка, попала с мужем в такую страшную ситуацию в прошлом году, а продолжаешь так относиться к людям.. И не боишься?..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду