З лютого у праймі К1 виходитиме чотири містичних проекти

28 Січня 2010
17388
28 Січня 2010
13:49

З лютого у праймі К1 виходитиме чотири містичних проекти

17388
З лютого у праймі К1 виходитиме чотири містичних проекти

З 1 лютого на К1 стартує низка містичних серіалів, що виходитимуть в вечірньому праймі каналу з 19.00 до 23.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема, з понеділка по четвер о 19.00 виходитиме російський містичний детектив «Відблиски». За сюжетом, головний герой фільму раптом набуває здатності бачити слід, який залишає людина в світі, у вигляді відблиску світла.

 

Виробництво проекту здійснював канал «РЕН ТВ».

 

Також, з понеділка по п'ятницю о 22.00 виходитиме американський серіал за романом Стівена Кінга «Мертва зона», а о 23.00 - «Полтергейст».

 

Окрім цього на каналі стартує цикл документальних фільмів «Таємні знаки». Проект виходив на російському каналі ТВ-3.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17388
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду