У Польщі розпочав роботу канал, що транслює відео з мобільних телефонів

28 Січня 2010
10485
28 Січня 2010
10:48

У Польщі розпочав роботу канал, що транслює відео з мобільних телефонів

10485
У Польщі розпочав роботу канал, що транслює відео з мобільних телефонів

У Варшаві з`явився новий канал Ktoś (хтось), контент якого складають відеозйомки, здійснені за допомогою мобільних телефонів.  Про це повідомляє «Радио Свобода».

 

Мовлення ведеться у мережі Інтернет. Авторами «репортажів» є самі глядачі. «Я можу з гордістю заявити, що разом з мешканцями Таргувеке (район Варшави на правому березі Вісли -ТК)  нам вдалося створити перший незалежний засіб масової інформації - районне телебачення Ktoś. Це - голос району, створений за допомогою району. Ні в кого немає такого телебачення», - заявляє автор ідеї, професійний режисер Цезарій Цишевський.

 

До підтримки інтернет-телеканалу долучилися представники місцевої районної влади. Вони вважають, що такий вид медіа забезпечує діалог між громадянами та представниками адміністрації. «Дуже добре, що  люди мають можливість прямо і відверто висловити свою думку. Адже часто трапляється, що інші форми звернень не спрацьовують. Власне, тому  і прийняли участь у створенні такого "мобільного" телебачення в нашому районі», - пояснює представник місцевого самоуправління Кшиштоф Бугля.  

 

 

 

 

У редакції телеканалу працює 10 осіб. Усі вони досить молодого віку. Одним з  дебютних матеріалів Ktoś стало опитування мешканців Таргувека. Городян попросили відповісти на запитання «Як вам живеться в своєму районі?». Відповіді канал транслював «без купюр»: від схвальних до відверто невдоволених відгуків.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду