Суд визнав, що Тимошенко використала службове становище для агітації

27 Січня 2010
18224
27 Січня 2010
21:27

Суд визнав, що Тимошенко використала службове становище для агітації

18224
Суд визнав, що  Тимошенко використала службове становище для агітації

Агітацію кандидата в президенти Юлії Тимошенко під час прес-конференції в приміщенні Кабміну 20 січня визнали протиправною.



Як повідомив представник кандидата в президенти Віктора Януковича Юрій Донець, таке рішення виніс Київський апеляційний адмінсуд.



Таким чином, суд частково задовольнив адміністративний позов довіреної особи Януковича на виборах президента Андрія Фурсова, повідомляє Обком з посиланням на «Українські новини».



Згідно з рішенням суду, Тимошенко, виступаючи на зазначеній прес-конференції як прем'єр-міністр, здійснювала передвиборну агітацію. Таким чином, вона використовувала для ведення агітації своє службове становище, що заборонено законом.



При цьому Тимошенко порушила терміни ведення агітації, оскільки за законом передвиборна агітація з 16 січня до 26 січня була заборонена.



При цьому суд відмовився задовольнити висунуті в позові вимоги про зобов'язання Тимошенко надалі утримуватися від агітації в робочий час.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18224
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5208 дн. тому
Один суд визнав, другий - сьогодні о 3-й годині ночі(поки депутати від партії регіонів будуть спати) - скасує)) Це не новина))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду