Кабмін хоче дати визначення термінам «державна комунікативна політика», «громадськість», «електронні консультації»

25 Січня 2010
12983
25 Січня 2010
16:47

Кабмін хоче дати визначення термінам «державна комунікативна політика», «громадськість», «електронні консультації»

12983
Кабмін хоче дати визначення термінам «державна комунікативна політика», «громадськість», «електронні консультації»

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 13 січня схвалив концепцію законопроекту «Про основні засади державної комунікативної політики», котрий має забезпечити взаємодію між органами державної влади, органами місцевого самоврядування, засобами масової комунікації і громадськістю на засадах рівноправного партнерства.

 

У законопроекті передбачається визначити терміни «державна комунікативна політика», «комунікація», «відкритість», «прозорість», «інститут громадянського суспільства», «громадськість», «громадська рада», «консультації з громадськістю», «громадське обговорення», «вивчення громадської думки», «електронні консультації», «громадський контроль», «засоби масової комунікації».

 

Документ має сформулювати принципи і напрями державної комунікативної політики, її цілі та пріоритети (зокрема сприяння становленню громадянського та інформаційного суспільства, розроблення стандартів комунікації державних органів, підвищення рівня відкритості і прозорості державних органів і органів місцевого самоврядування), права та обов'язки усіх сторін такої комунікації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12983
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5226 дн. тому
Може створять нарешті те що Табачник у 2006 році радив - "Бюро з комунікацій" при офісі Прем’єр-міністра, як у всіх нормальних країнах.. а взагалі - ініціатива вітається!!!
Антикорупційне Бюро
5227 дн. тому
Ну хоч на 19 році незалежності додумалися згадати про комунікації. А то Сорока разом з Дніпренко тільки і займаються популізмом і пропагандою. Всі органи влади роблять що завгодно, тілки не комунікуют з громадянами, а координація з боку Кабміну нулова. Лише папери, папери, папери...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду