Вчинено напад на голову ради директорів «КримМедіаХолдингу»

22 Січня 2010
11661
22 Січня 2010
11:23

Вчинено напад на голову ради директорів «КримМедіаХолдингу»

11661
Вчинено напад на голову ради директорів «КримМедіаХолдингу»

20 січня увечері у Сімферополі група невідомих напала на голову ради директорів компанії «КримМедіаХолдингу» Карена Барсегяна. Після побиття його госпіталізувала, лікарі констатували струс головного мозку, перелом кісток черепа в районі очей та перелом нижньої щелепи. «Постраждалий пов`язує напад з професійною діяльністю. Особистих ворогів у нього немає», - повідомив «Телекритиці» директор радіостанції «Транс-М-радио», що входить до складу «КримМедіаХолдингу», Вадим Волченко.

 

Як розповів пан Барсегян інформаційному агентству «Е-Крым», на нього напали біля під'їзду його будинку. Повернувшись після роботи додому, він залишив машину і прямував до під'їзду. Назустріч вибігли двоє невідомих, один з яких тримав в руках пістолет. «Вони приставили мені пістолет до голови. Сказали, що як буду поводитись тихо, все буде нормально і повідомили, що є людина, яка хоче зі мною поговорити», - розповів керівник «КримМедіаХолдингу».

 

Після цього нападники спробували змусити його сісти в машину. Барсегян намагався чинити опір. Один з нападників вдарив його пістолетом по голові. Далі йому погрожували вбивством і силою затягли до автівки. До нападників приєднався третій чоловік, який ховав обличчя за маскою та капюшоном. Він керував авто, тим часом як двоє інших накинули на голову мішок та зв'язали руки і ноги скотчем. Після цього керівника холдингу відвезли до села Живописне під Сімферополем.

 

Його вивели з машини на відстань близько 30 метрів. «Мені остаточно зв'язали руки і ноги скотчем, закріпили мішок на голові і сказали: "Ось тепер він з тобою розмовлятиме". Після цього почали бити дуже жорстоко, били хвилин 20, завдаючи ударів, в основному, по голові. Так виходило, що я не втрачав свідомість, може, їх це ще більше злило. Був момент, коли вони припинили, подумавши, що я знепритомнів. Але я почав ворушитися, тоді вони повернулися і почали бити далі. Потім сіли в мою машину і поїхали», - розповідає потерпілий.

 

Через деякий час Барсегяну вдалося розірвати скотч і зняти мішок з голови. Поступово він дістався житлового будинку, звідки викликав телефоном знайомих.

 

Нині потерпілий у тяжкому стані перебуває у відділенні нейрохірургії Республіканської клінічної лікарні Криму. За його словами, хто саме замовив напад, йому невідомо. Однак Барсегян відмітив, що нападники знали його ім`я та діяли чітко і злагоджено.

 

Міліція порушила кримінальну справу за фактом розбійного нападу та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а також крадіжки авто. Машина Mitsubishi Outlander за номером АК 6427 ВВ перебуває у розшуку. 

 

«КримМедіаХолдинг» об'єднує інформаційне агентство «Е-Крым» та «Транс-м-код-радіо».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано Вадимом Волченком

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду