M.V.Group вважає ефективними рекламні кампанії лише Тігіпка та Януковича

21 Січня 2010
6863
21 Січня 2010
13:19

M.V.Group вважає ефективними рекламні кампанії лише Тігіпка та Януковича

6863
M.V.Group вважає ефективними рекламні кампанії лише Тігіпка та Януковича

Компанія маркетингових досліджень та медіааудиту M.V.Group проаналізувала витрачені бюджети на рекламні кампанії 7 кандидатів. Як зазначається у релізі дослідників, ефективними, на їх погляд, виявилися кампанії лише двох кандидатів - Сергія Тігіпка та Віктора Януковича.

 

«Завдяки контенту ці дві кампанії своїми здобутими рейтингами перевищили прогнозні розрахунки. Кампанії решти кандидатів не досягнули навіть своїх прогнозних розрахунків. Прогнозні розрахунки проводилися за кривою інтенсивності реклами, за якою досягнута частка ринку (у даному випадку рейтингу) залежить від частки рекламного ринку», - зазначає M.V.Group .

 

 

 

За умов, якби усі інші кандидати не змінювали розміру своїх бюджетів і контент усіх кампаній залишався б таким самим, як він був, дефіцит бюджетів склав би:

 

для досягнення 1 місця у першому турі виборів:

 

  1. Тимошенко - $70 млн.
  2. Тігіпко - $105-110 млн.
  3. Яценюк - $330 млн.
  4. Литвин - $600 млн.

 

для досягнення 2 місця у першому турі виборів:

 

  1. Тігіпко - $60 млн.
  2. Яценюк - $225 млн.
  3. Литвин - $460 млн.

 

для перемоги у 1 турі виборів (здобуття 51%):

 

  1. Янукович - $105 млн.
  2. Тігіпко - $242 млн.
  3. Тимошенко - $264 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду