Юрій Лобко: угода по ІСД не вплине на структуру власності «Медіа інвест груп»

19 Січня 2010
11734
19 Січня 2010
13:04

Юрій Лобко: угода по ІСД не вплине на структуру власності «Медіа інвест груп»

11734
Юрій Лобко: угода по ІСД не вплине на структуру власності «Медіа інвест груп»

Продаж 50% корпорації «Індустріальний союз Донбасу» не потягне за собою змін у структурі власності «Медіа інвест груп» (газета «Экономические известия», журнал «Эксперт Украина» тощо). Про це ТК повідомив президент «Медіа інвест груп» Юрій Лобко.

 

«Як випливає з озвученої Олександром Пилипенком (віце-президент консорціуму "Індустріальна група", що займається питаннями стратегічного розвитку ІСД, - ТК) інформації, ніяких змін не буде. МІГ не є афілійованою особою ІСД, у складі акціонерів МІГу ніколи не був присутнім Віталій Гайдук. Угода стосується виключно металургійних активів ІСД і ніяк не стосується інших бізнесів, у тому числі й медійного», - зазначив він.

 

Нагадаємо, нещодавно групі іноземних інвесторів було продано понад 50% корпорації ІСД. При цьому Віталій Гайдук повністю вийшов з бізнесу, продавши всю свою частку у металургійних активах корпорації, а Сергій Тарута та Олег Мкртчан продали частки у розмірі до 10%. Віталія Гайдука пов'язують з медійним холдингом «Еволюшен медіа» (proUA, «Комментарии», Weekly.ua, PHL), Сергія Таруту - з «Медіа інвест груп».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду