detector.media
19.01.2010 13:04
Юрій Лобко: угода по ІСД не вплине на структуру власності «Медіа інвест груп»

Продаж 50% корпорації «Індустріальний союз Донбасу» не потягне за собою змін у структурі власності «Медіа інвест груп» (газета «Экономические известия», журнал «Эксперт Украина» тощо). Про це ТК повідомив президент «Медіа інвест груп» Юрій Лобко.

 

«Як випливає з озвученої Олександром Пилипенком (віце-президент консорціуму "Індустріальна група", що займається питаннями стратегічного розвитку ІСД, - ТК) інформації, ніяких змін не буде. МІГ не є афілійованою особою ІСД, у складі акціонерів МІГу ніколи не був присутнім Віталій Гайдук. Угода стосується виключно металургійних активів ІСД і ніяк не стосується інших бізнесів, у тому числі й медійного», - зазначив він.

 

Нагадаємо, нещодавно групі іноземних інвесторів було продано понад 50% корпорації ІСД. При цьому Віталій Гайдук повністю вийшов з бізнесу, продавши всю свою частку у металургійних активах корпорації, а Сергій Тарута та Олег Мкртчан продали частки у розмірі до 10%. Віталія Гайдука пов'язують з медійним холдингом «Еволюшен медіа» (proUA, «Комментарии», Weekly.ua, PHL), Сергія Таруту - з «Медіа інвест груп».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY