Герман готова після виборів і писати статті, і замітати підлогу

15 Січня 2010
14411
15 Січня 2010
23:34

Герман готова після виборів і писати статті, і замітати підлогу

14411
Герман готова після виборів і писати статті, і замітати підлогу

У разі перемоги Віктора Януковича Ганна Герман готова повернутися до журналістики, але Віктор Янукович її не відпустить. Про це вони заявили в ефрі ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі Інтер.

 

На запитання Євгена Кисельова, чи виконає Ганна Герман свою обіцянку повернутися до журналістики в разі перемоги Віктора Януковича, народна депутатка відповіла: «Сьогодні Віктор Федорович зустрічався з журналісткою "Лос-Анжелес Таймс". І я сказала йому: я свою роль уже виконала, ви стали настільки відкритим до журналістів... Я обов'язково писатиму як вільна журналістка і обов'язково буду критикувати президента, якщо він робитиме щось не так».

 

На запитання ведучого, чи відпустить він Ганну Герман, Віктор Янукович відповів: ні. Він також пожартував, що вже казав своїй колезі, що останнім часом вона стала «задивлятися ліворуч».

 

Після ремарки Євгена Кисельова, що Ганні Герман, вочевидь, запропонують посаду голови служби інформаційної політики Секретаріату президента, пані Герман заявила, що обов'язково допомагатиме президенту виконувати його зобов'язання перед виборцями і готова будь до чого. «Я можу виконувати будь-яку роботу, яку мені б дали. Можу навіть замітати», - додала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14411
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лис Микита
5217 дн. тому
Та нє, це Ганя вже почала торгуватися. Хоче, щоб її попросили, вклонилися низько. А вона назве свої умови. Ото й усе. Якщо почалися торги, то Яник, певно, виграє.
micka
5217 дн. тому
от хай і замітає межигіря - роботи вистачить на всю оставшуюся жизнь))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду