«Сіті» вирішив повторити «День Сіті. Підсумки» за 31 грудня

14 Січня 2010
6782
14 Січня 2010
18:21

«Сіті» вирішив повторити «День Сіті. Підсумки» за 31 грудня

6782
«Сіті» вирішив повторити «День Сіті. Підсумки» за 31 грудня

15 січня о 20:55 телеканал «Сіті» покаже повтор інформаційно-аналітичної програми «День Сіті. Підсумки» за 31 грудня 2009 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На запитання ТК, чому канал вирішив повторити торішній випуск новин, шеф-редактор новинної служби «Сіті» Людмила Король пояснила, що цей випуск «День Сіті. Підсумки» важко назвати новинами, оскільки програма оглядає найважливіші події в житті столиці і країни за минулий рік.

 

«Оскільки перший ефір проекту був 31 грудня, тому  не всі змогли його побачити. Я сподіваюсь, що програма буде цікавою нашим глядачам», - зазначила пані Король.

 

Ведучі програми - Людмила Добровольська та Ігор Пупков. Головні теми:  «Грип в Україні - діагноз медичний чи політичний?»,  «Національна валюта - на американській гірці. Як українців катали на курсі, і які каруселі крутитиме гривня?», «Комунальні катаклізми. Діряві труби, сухі крани і залиті квартири; гейзери з окропу, і снігові пастки - трудові будні столичних комунальників, і щоденні проблеми киян»,  а також «Тигр на порозі. Чого чекати від хижака і чого він чекає від нас?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6782
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
до речі
5224 дн. тому
Про телеканал Київ у Новорічну ніч можна почитати тут: http://dusia.telekritika.ua/Aptechka/13108. Розумна панянка і стиль хороший:)))
n-gerasimenko@ukr.net
5225 дн. тому
Зрительница К ))))) Похоже, что любимый телеканал Киев глубоко в жопе:))), а к Сити вы, уважаемый, несправедливы. На Новогодние праздники их смотрела - очень понравилось. Особенно "Суперняня", даже парочку советов для личного пользования одолжила. Новости у них, кстати, тоже всегда интересные. Хотят повторить итоговую программу, почему нет? А если еще и работают на энтузиазме:))) Сити - респект!
razom
5225 дн. тому
Цілком нормальна аргументація у Король: 31 грудня було не особливо до підсумкових новин року. Зараз є змога це спокійно переглянути. Тут і обговорювати немає чого. Я особисто з задоволенням подивлюся, тим більше, що "День Сіті" - продукт достойний.
Лысенко
5225 дн. тому
Нормальная практика повторяют итоги года люди, а нещасный ))))) от злости чуть не выпрыгнет из своих штанов. Вы чьих будете, из КМДА или ТРК Киев? ваш любимый телеканал Киев сначала пусть создадут что-то достойное упоминания , тогда про него тоже начнут упоминать.
)))))
5225 дн. тому
а потом они повторят свой самый лучший прошлогодний выпуск еще 15 февраля и 15 марта и 15 апреля... и будут уверять всех что это по-прежнему новости, потому что ничего в Киеве и в стране не изменилось.... ну любят люди свое творение, хотят, что бы и другие увидели, а то не смотрят что-то... лишь телекритика каждый пук Сити анонсирует и мониторит. а где наш любимый телеканал Киев, ТК? и что еще там в городе завалялось? им-то почему так мало внимания?
моль
5225 дн. тому
А как воняли нафталином большие каналы в Новогодние праздники! Одно старье - летние программы колбасили!
просто глядач
5225 дн. тому
як танці, фабрики й таланти то можна по надцять раз..., а як підсумнову інформаційну, то зразу грошей не має, от дурне...
киянин
5225 дн. тому
Если бы жлобы, у которых есть деньги, работали, как Сити, у нас в стране было бы достойное телевидение. А то напокупают за бешеные деньги российского "органического удобрения" (говна, короче) и кормят украинского зрителя.
zozo
5225 дн. тому
Зато у них талантливые люди есть.
Саша
5225 дн. тому
Просто в них грошей немає)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду