detector.media
14.01.2010 18:21
«Сіті» вирішив повторити «День Сіті. Підсумки» за 31 грудня

15 січня о 20:55 телеканал «Сіті» покаже повтор інформаційно-аналітичної програми «День Сіті. Підсумки» за 31 грудня 2009 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На запитання ТК, чому канал вирішив повторити торішній випуск новин, шеф-редактор новинної служби «Сіті» Людмила Король пояснила, що цей випуск «День Сіті. Підсумки» важко назвати новинами, оскільки програма оглядає найважливіші події в житті столиці і країни за минулий рік.

 

«Оскільки перший ефір проекту був 31 грудня, тому  не всі змогли його побачити. Я сподіваюсь, що програма буде цікавою нашим глядачам», - зазначила пані Король.

 

Ведучі програми - Людмила Добровольська та Ігор Пупков. Головні теми:  «Грип в Україні - діагноз медичний чи політичний?»,  «Національна валюта - на американській гірці. Як українців катали на курсі, і які каруселі крутитиме гривня?», «Комунальні катаклізми. Діряві труби, сухі крани і залиті квартири; гейзери з окропу, і снігові пастки - трудові будні столичних комунальників, і щоденні проблеми киян»,  а також «Тигр на порозі. Чого чекати від хижака і чого він чекає від нас?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY