Тимошенко пообіцяла позбавити ЗМІ від олігархів та створити громадське мовлення

14 Січня 2010
1469
14 Січня 2010
15:28

Тимошенко пообіцяла позбавити ЗМІ від олігархів та створити громадське мовлення

1469
Тимошенко пообіцяла позбавити ЗМІ від олігархів та створити громадське мовлення

Українські центральні ЗМІ слід позбавити від тотального керівництва олігархічними структурами, що безпосередньо впливають на редакційну політику каналів, про це сказала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з представниками центральних та регіональних ЗМІ, що транслювалася на Першому каналі 14 січня.

 

«Треба припинити практику в Україні, коли олігархія, що має політичну і економічну владу, прямо володіє центральними каналами. Ці структури впливають на журналістів і на редакційну політику», - сказала вона.

 

За словами голови уряду, підконтрольні канали руйнують свідомість українців, подаючи неправдиву інформацію.

 

Кандидат у Президенти виступила за створення громадського телебачення та радіомовлення.

 

«Нам слід створити громадське телебачення і радіомовлення в самому широкому контексті і розумінні. Без свободи слова я не бачу побудови вільної країни», - наголосила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1469
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лис микита
5238 дн. тому
Юльцо, шо ти робиш? І шо робитимеш без своїх кишенькових медій? І чого ти варта без тих кишенькових медій?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду