Пішла з життя Валентина Прибильська

13 Січня 2010
9465
13 Січня 2010
23:16

Пішла з життя Валентина Прибильська

9465
Пішла з життя Валентина Прибильська

13 січня після тяжкої хвороби померла незалежна журналістка, юрист Київської незалежної медіапрофспілки Валентина Прибильська.

 

«Вона стала членом медіапрофспілки лише торік. Але за короткий час свого перебування в нашій організації зарекомендувала себе як активна захисниця прав журналістів. Вона виграла кілька справ проти роботодавців, які порушували закони відносно працівників», - йдеться у скорботному повідомленні КНМП.

 

«Детектор медіа» приєднується до слів співчуття і побажань колегам і близьким гідно пережити важку втрату.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9465
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зоя З
5213 дн. тому
Валя була дивовижна, інколи, можливо, непередбачувана, але така щира ЛЮДИНА! Познайомилася з нею на барикадах "України без Кучми!" . Валя, як полумяний трибун, йшла з мегафоном попереду колон протестантів, складала віршовані ораторські промови для своєї лідерки, теперішньої кандидатки в президенти. Наші дискусії стосовно бачень майбутнього інколи переходили в русло гострих суперечок через "не співпадання", але її потенціал вражав... Потім з деяких причин Валя була без роботи...Потім телефонувала, що зайнялася захистом безправних... Світла пам'ять тобі, Валю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду