Фотограф Олександр Течинський звільнився з «Коммерсанта»

12 Січня 2010
21944
12 Січня 2010
15:40

Фотограф Олександр Течинський звільнився з «Коммерсанта»

21944
Фотограф Олександр Течинський звільнився з «Коммерсанта»

Фотокореспондент Олександр Течинський звільнився з газети «Коммерсант» за власним бажанням. Інформацію, про яку ТК дізналася з блогу Мустафи Найєма, він підтвердив особисто.

 

За його словами, заяву на звільнення він написав 22 грудня, а 11 січня був підписаний наказ. «Причина в тому, що нецікаво працювати і в тому, що фотографи в редакції не мають вихідних. У мене дружина і двоє дітей знаходяться в Дніпропетровську і я не можу туди їздити. Офіційно режим роботи фотографів з неділі по четвер, вихідні - п'ятниця і субота. Однак коли я почав їздити з міста на вихідні, у мене виник конфлікт з директором фотослужби Юрієм Нестеровим. Головний редактор став на бік керівника підрозділу», - пояснив своє звільнення фотокореспондент.

 

На думку Олександра, компанія не дотримувалася трудового законодавства і він хотів отримати компенсацію, у якій фотокору відмовили.

 

«Людина пішла за власним бажанням і я підписав її заяву», - лаконічно прокоментував ситуацію головний редактор і генеральний директор газети Андрій Гоголєв.

 

Олександр Течинський працював у «Коммерсанті» від нульового номера - майже п'ять років.

 

Найближчим часом Олександр планує займатися фрілансом для зарубіжних видань і вже має декілька замовлень на період виборів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21944
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Amidov
5235 дн. тому
В коммерсе все отличные, вспомните Ильянка...
леся ганжа
5236 дн. тому
не треба недооцінювати. таких фотокорів як течинський на ринку аж ніяк не десятки.
Борода
5236 дн. тому
L // 13.01.2010 11:04:14 - прежде чем делать такие коменты, стоит поинтересоваться, кто такой Саша Течинский в украинской фотожурналистике.
L
5237 дн. тому
трындец новость(( таких увольнений десятки каждый день в сфере медиа
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду