detector.media
12.01.2010 15:40
Фотограф Олександр Течинський звільнився з «Коммерсанта»

Фотокореспондент Олександр Течинський звільнився з газети «Коммерсант» за власним бажанням. Інформацію, про яку ТК дізналася з блогу Мустафи Найєма, він підтвердив особисто.

 

За його словами, заяву на звільнення він написав 22 грудня, а 11 січня був підписаний наказ. «Причина в тому, що нецікаво працювати і в тому, що фотографи в редакції не мають вихідних. У мене дружина і двоє дітей знаходяться в Дніпропетровську і я не можу туди їздити. Офіційно режим роботи фотографів з неділі по четвер, вихідні - п'ятниця і субота. Однак коли я почав їздити з міста на вихідні, у мене виник конфлікт з директором фотослужби Юрієм Нестеровим. Головний редактор став на бік керівника підрозділу», - пояснив своє звільнення фотокореспондент.

 

На думку Олександра, компанія не дотримувалася трудового законодавства і він хотів отримати компенсацію, у якій фотокору відмовили.

 

«Людина пішла за власним бажанням і я підписав її заяву», - лаконічно прокоментував ситуацію головний редактор і генеральний директор газети Андрій Гоголєв.

 

Олександр Течинський працював у «Коммерсанті» від нульового номера - майже п'ять років.

 

Найближчим часом Олександр планує займатися фрілансом для зарубіжних видань і вже має декілька замовлень на період виборів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY