Сара Пейлін стане коментатором телеканалу Fox News

12 Січня 2010
5530
12 Січня 2010
11:34

Сара Пейлін стане коментатором телеканалу Fox News

5530
Сара Пейлін стане коментатором телеканалу Fox News

Екс-кандидат у віце-президенти США від республіканської партії та колишня губернатор Аляски Сара Пейлін стане політичним коментатором телеканалу Fox News. Про це з посиланням на газету The Washington Post повідомляє Газета.Ru.

 

«Я рада приєднатися до талановитої команди Fox News. Чудово бути частиною компанії, яка транслює чесні та збалансовані новини», - таку оптимістичну заяву 45-річна республіканка вже зробила у електронній розсилці для читачів власного сайту, пише інформагентство «РИА Новости».

 

На телеканалі, що відверто симпатизує республіканцям, пані Пейлін буде ведучою політичних програм, аналітиком та експертом з питань державної політики. Також політик, відома не надто глибокими сентенціями, вестиме передачі на радіостанціях корпорації Fox і публікуватиме коментарі на новинних сайтах. Планується також, що вона виступить ведучою окремих епізодів телепрограми «Справжні американські історії», яку Fox запускає в ефір цього року. Цикл присвячений американцям, які подолали тяжкі життєві обставини.

 

У редакції The Washington Post припускають, що таким чином пані Пейлін готує платформу для розвитку політичної кар'єри. Адже робота «в кадрі» сприятиме зростанню популярності, що не завадить для реваншу під час наступних президентських виборів.

 

Співпраця з Fox News - дебют політика у журналістиці. Раніше пані Пейлін вела лише сторінку Facebook, де публікувала  власні політичні коментарі. Її читачами є понад мільйон інтернет-користувачів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.segodnya.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5530
Теги:
Читайте також
15.09.2008 08:15
Віктор Каспрук
, для «Детектор медіа»
16 019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду