Домен Тимошенко kraina.org.ua захопив активіст Інтернет-партії

6 Січня 2010
17525
6 Січня 2010
11:23

Домен Тимошенко kraina.org.ua захопив активіст Інтернет-партії

17525
Домен Тимошенко kraina.org.ua захопив активіст Інтернет-партії

Напередодні, 5 січня 2010 року, домен kraina.org.ua, що раніше належав Юлії Тимошенко, захопив активіст Інтернет-партії України Дмитром Голубов. Про це повідомляє Ukrainian Watcher.

 

«Сьогодні, 5 січня 2010 року, о 12:01 домен kraina.org.ua Став доступний для реєстрації. Це саме той сайт, який Юлія Володимирівна рекламувала на тисячах бігбордів, закликаючи людей допомогти їй в розвитку країни, схоже, він їй більше не потрібен. Вона спалила душу 15 000 людей, які витрачали свій час і вносили пропозиції щодо розбудови держави. У сайту kraina.org.ua хороший PR і ТИЦ, цей сайт щоденно відвідують 400-500 людей, що дозволить нам не витрачати час на його розкрутку», - заявив пан Голубов.

 

За його словами, проект продовжить роботу в рамках очолюваної ним партії.

 

Сайт «Ідеальна країна» розпочав свою роботу у 2006 році та служив місцем збору різноманітних ініціатив, в тому числі й законодавчих, щодо побудови України. Наприкінці 2007 року від сайту залишилась лише головна сторінка з передвиборчою програмою «Український прорив», а також форум, де продовжувалось обговорення долі України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17525
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tarasich
5237 дн. тому
На момент когда он говорил ПР был реально 4, ТИЦ и сейчас 180 Хотя и сейчас многие сайты говорят ПР4 поэтому не стоит, Дима уважаемый человек в инете
demiurg
5241 дн. тому
Голубов говорит уже как профессиональный политик - то есть, человек абсолютно не отвечающий за свои слова. У kraina.org.ua сейчас нет никакого PR (PageRank). Не нужно даже быть особым специалистом в Интернет, чтобы увидеть это за 10 секунд.
хехе
5245 дн. тому
Дима говорит как профессиональный сеошник
vulpeculaz
5247 дн. тому
От тільки «захопив» писати не зовсім чесно. Домен kraina.org.ua було видалено і забрати його собі міг будь-хто.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду