ПРОМО: Як Євген Мінко дізнався, що Шустер і Найєм вестимуть рубрики в модному журналі VIP

2 Січня 2010
11416
2 Січня 2010
23:59

ПРОМО: Як Євген Мінко дізнався, що Шустер і Найєм вестимуть рубрики в модному журналі VIP

11416
ПРОМО: Як Євген Мінко дізнався, що Шустер і Найєм вестимуть рубрики в модному журналі VIP

Євген Мінко, головний редактор журналу «Детектор медіа», поговорив із «голосом покоління» -  саме так презентує себе головний редактор журналу VIP Анна-Вікторія Воронцова. Розмова стосувалася підсумків року, а там, де підсумки - там і плани на майбутнє.

 

«У нас нет шоу-бизнеса, у нас нет индустрии моды, у нас нет индустрии глянца. Потому что журналистов у нас нет. Вот я сейчас договорилась с Савиком Шустером и Мустафой Найемом о сотрудничестве - они будут вести свои рубрики», - поділилася планами журналу  VIP Анна-Вікторія.

 

Однак Мустафа Найєм, прочитавши цю інформацію, не тільки спростував її, а й висловив у своєму ЖЖ крайній ступінь здивування планами Воронцової щодо нього.

 

«Дуся», яка завбачливо записала розмову Воронцової з Мінком, попереджає: не бійтеся  читати інтерв'ю після новорічного шампанського, хоча градус цієї дискусії подекуди й зашкалює.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11416
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Абдулла
5229 дн. тому
Мустафа вернись к нам, мы соскучились! А Савику передай, у нас тут еще парень, молодой, талантливый есть, завут Ахмад. Ни чем не хуже тебя будет. Пусть его в кадр посадит. По-русски харашо говорить. И очень чесный, самый чесный в Украине, клянусь да.. С уважением, коллектив кидал-менял Троещинского рынка.
Мустафа
5230 дн. тому
http://musstafa.livejournal.com/43907.html
Знайка
5230 дн. тому
Ужас!!!!!Они уже и там!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду