Працівники НТКУ вимагають від Ілащука пояснити, кому і скільки дали премії, і погрожують «рішучими діями»

30 Грудня 2009
23402
30 Грудня 2009
16:53

Працівники НТКУ вимагають від Ілащука пояснити, кому і скільки дали премії, і погрожують «рішучими діями»

23402
Працівники НТКУ вимагають від Ілащука пояснити, кому і скільки дали премії, і погрожують «рішучими діями»

Активісти Київської незалежної медіа-профспілки вимагають від президента НТКУ прозорості у фінансовій діяльності. Про це йдеться у прес-релізі комітету Київської незалежної медіа-профспілки.

 

«Близько вісімдесяти активістів Київської незалежної медіа-профспілки на НТКУ разом з іншими працівниками телекомпанії звернулися з листом до президента НТКУ Василя Ілащука, в якому вимагають прозорості фінансової діяльності. Вони незадоволені, що перед Новим роком працівники телекомпанії отримали мізерні виплати і вже другий рік поспіль не отримують так званих „оздоровчих" коштів, хоча вони й передбачені колективною угодою. В той сам час окремі колеги отримують суми набагато більші», - йдеться у прес-релізі.

 

На думку представників трудового колективу, призначення премій відбувається непрозоро, незрозумілими є критерії виплат премій.

 

Активісти просять надати осередку Київської незалежної медіа-профспілки на НТКУ інформацію про розміри надходжень і витрат, а також джерела надходжень і цілі витрат, а  в іншому випадку вони наважаться на рішучі дії. «Ми віримо, що наше питання буде вирішено в традиціях християнських свят, освячених милосердям і любов'ю. Ми не хочемо, аби наші стосунки затьмарювалися більш рішучими заходами з нашого боку», - пишуть члени трудового колективу.

 

Президент НТКУ Василь Ілащук наразі відмовився коментувати, оскільки особисто не бачив листа.

 

«Коли я ознайомлюсь з листом, то обов'язково дам відповідь колективу», - сказав Ілащук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23402
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду