Журналіст ICTV Олег Гулик отримав відзнаку за «Антикризову Польщу»

22 Грудня 2009
19846
22 Грудня 2009
17:27

Журналіст ICTV Олег Гулик отримав відзнаку за «Антикризову Польщу»

19846
Журналіст ICTV Олег Гулик отримав відзнаку за «Антикризову Польщу»

Журналіст інформаційної програми «Факти» Олег Гулик переміг у конкурсі на найкраще висвітлення  українсько-польської тематики, заснованого українсько-польським журналістським клубом «Без упереджень» та Польським інститутом у Києві. Про це повідомляє прес-служба ICTV.

 

Премію вручають авторам статей, радіоматеріалів чи телесюжетів про Польщу та українсько-польські стосунки. Вручення нагороди відбулось під час підсумкової конференції за результатами проекту «Моніторинг українсько-польського партнерства».

 

«Приємно вразила і об'єктивність оцінки - не завжди матеріали були компліментарними до Польщі, адже зачіпають складні сторінки спільної історії та їхні рудименти у нинішньому дні», - цитує прес-служба Олега Гулика.

 

Сюжети Олега Гулика, які перемогли на конкурсі, виходили у «Фактах» на початку року   з умовною назвою «Антикризова Польща».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19846
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
экс
5263 дн. тому
я чего-то не знаю? Гулык же уволился.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду