Верховна Рада не захотіла закрити тимчасову слідчу комісію по «Інтеру»

17 Грудня 2009
20628
17 Грудня 2009
17:25

Верховна Рада не захотіла закрити тимчасову слідчу комісію по «Інтеру»

20628
Верховна Рада не захотіла закрити тимчасову слідчу комісію по «Інтеру»

17 грудня 2009 року народні депутати відхили прохання членів та голови тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин смерті народного депутата України IV скликання Ігоря Плужникова та заволодіння невідомими особами його власністю, акціями телекомпанії «Інтер» Андрія Портнова про припинення діяльності ТСК. На порядку денному стояло питання про звіт цієї комісії, якого голова не представив, а натомість просив припинити її роботу, а документи передати в прокуратуру.

 

Повернення до цього питання також не дало позитивних результатів.

 

Олег Зарубінський (фракція Литвина), виступаючи з мотивів голосування зазначив, що парламент повинен винести урок і не створювати більше штучних ТСК. «Чи варто створювати штучні комісії, які навіть не дають звітів, нехай це буде нам урок. Треба швидше закрити цю комісію», - сказав він.

 

Адам Мартинюк (фракція КПУ) також пропонував закрити цю комісію, а матеріали справи передати прокуратурі.

 

Однак більшість депутатів не підтримало цю пропозицію.

 

Таким чином ТСК продовжує свою діяльність. Нагадаємо, що вона була створена 19 травня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20628
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
i
5250 дн. тому
Сори поддерживая уважаемую асю:) Що за потвори керують теле- і всім інформаційним простором країни?!! Хіба така ситуація можлива у будь-якій іншій країні, яка називає себе незалежною. Це ще гірший колоніялізм, як з СССРу. А Україна тим часом мовчить і дивиться як ця зграя пройдисвітів робить все, що їм заманеться.
i
5250 дн. тому
Так комиссия будет существовать пока на крючке будут держать акционеров и их кремлевского В.В.Карабаса. Все меняется ирано или поздно станет явным
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду