Президент нагородив регіональних журналістів

15 Грудня 2009
19196
15 Грудня 2009
11:17

Президент нагородив регіональних журналістів

19196
Президент нагородив регіональних журналістів

1 грудня з нагоди 70-ї річниці утворення Волинської та Рівненської областей Президент нагородив журналістів регіональних ЗМІ. Про це йдеться в указах глави держави, оприлюднених 14 грудня.

 

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток області, досягнуті успіхи у праці, професіоналізм та з нагоди 70-ї річниці утворення Волинської області президент нагородив орденом «За заслуги» III ступеня:

Вельму Миколу - редактора газети «Вісті Ковельщини»;

Хотимчука Євгена - головного редактора українського тижневика «Вісник і К°».

 

А також присвоїв почесне звання «Заслужений журналіст України»:

Андрушко Марії - заступникові генерального директора з питань телебачення і радіомовлення Волинської обласної державної телерадіокомпанії;

Нагорному Олександру - редакторові відділу права і правоохоронним органів редакції газети «Волинь-нова».

 

За значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Рівненщини, вагомі трудові здобутки, активну життєву позицію та з нагоди 70-річчя утворення Рівненської області Віктор Ющенко присвоїв почесне звання «Заслужений журналіст України» Алексіюк Тамарі - головному редакторові Зарічненської районної газети «Полісся».

 

9 грудня з нагоди Дня благодійництва постановляю президент присвоїв звання «Заслужений журналіст України» Віткову Олександру - директорові Донецького обласного благодійного фонду імені Бориса Віткова «Наслєдіє».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду