На Новий рік «Україна» покаже «Карнавальну ніч з Максимом Аверіним» та святкові серії «Глухаря»

15 Грудня 2009
9181
15 Грудня 2009
10:38

На Новий рік «Україна» покаже «Карнавальну ніч з Максимом Аверіним» та святкові серії «Глухаря»

9181
На Новий рік «Україна» покаже «Карнавальну ніч з Максимом Аверіним» та святкові серії «Глухаря»

На новорічні свята ТРК «Україна» планує показати «Блакитний вогник на Шаболовці 2010». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, прем'єрні випуски цього проекту «Україна» транслювала вже двічі у 2008 та 2009 році, і вони приносили каналу високі показники, особливо за аудиторією «18+» у містах з населенням «50 тис.+».

 

Виробництво «Блакитного вогника на Шаболовці» здійснює телеканал «Росія». Проект вийде на ТРК «Україна» 31 грудня.

 

Також в цей день канал транслюватиме «Карнавальну ніч з Максимом Аверіним». У шоу візьмуть участь зіркові родини, які співатимуть «старі добрі пісні»: Михайло Боярський з донькою Лізою, Крістіна Орбакайте з сином Дені, Едіта П`єха з донькою Ілоною й онуком Стасом та інші.

 

Окрім цього на «Україна» вийдуть дві святкові серії серіалу «Глухар». А 1 та другого січня 2010 року в ефір вийде «Пісня року 2009».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9181
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Осокорки
5261 дн. тому
Вот обрадовали
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду