«Українська правда» оновила дизайн

7 Грудня 2009
16437
7 Грудня 2009
11:13

«Українська правда» оновила дизайн

16437
«Українська правда» оновила дизайн

7 грудня інтернет-видання «Українська правда» оновила дизайн. За  словами Андрія Калістратенка, керівника відділу маркетингу та реклами,  розробка сайту здійснювалась власними силами команди.

 

Відтепер стрічка новин на сторінці розміщується ліворуч. Також на сайті з'явились нові рубрики: інтерв'ю та  розділ фоторепортажів  та відеоматеріалів.

 

 «Тут ми розміщуватимемо як власні ролики "Української правди", так і інші резонансні сюжети», - наголосив Андрій Калістратенко.

 

 Окрім цього  на сайті з'явився розділ «Документ».

 

«Раніше  ці матеріали були частиною статей «Української правди», а тепер їх виведено в окремий розділ», - пояснив пан Калістратенко.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16437
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5276 дн. тому
Raketa "Без Укрправди ніяк неможна" Ще й, як можна! (От, без ТК - не можна...)
Raketa
5276 дн. тому
Мені дуже не сподобався новий дизайн. Тепер на сторінці суцільна каша, а раніше було дуже чітко все структуроване. Як на мій поглад, то центральне місце сайту тепер займає рекламний банер "Лівого берега"... Ну що ж, звикнемо... Без Укрправди ніяк неможна.
ДО НТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5276 дн. тому
ПОБАЧИВ ПРОГРАМУ "синдром памяті"ПО НТА. ЧОМУ ВАШ нта ТАКИЙ ПРОДАЖНИЙ ? ЦЕ АНТИУКРАЇНСЬКА ПРОПАГАНДА,РОЗПАЛЮВАННЯ МІЖНАЦІОНАЛЬНОЇ ВОРОЖНЕЧІ ... НЕВЖЕ ВАС НЕДОСТОЙНИХ ВНУКІВ- СВОЇХ ПРАВЕДНИХ ПРЕДКІВ хтось ЗАСТАВЛЯЄ ТРАНСЛЮВАТИ ЦЕ ЗАМОВНЕ ЛУКАВСТВО ? ЗГАДАЙТЕ ІВАНА ГОНТУ , ІВАНА ПІДКОВУ -ЦІ ІСТИННІ ХРИСТИЯНИ І ТАКИХ БУЛО БЕЗЛІЧ - ЯКИХ РОЗПИНАЛИ І РОЗПИНАЮТЬ ПСЕВДОХРИСТИЯНИ-ПОЛЯКИ . БОГ Є ПРАВДА ! І ГОРЕ ЛУКАВИМ-БО Ж СОБІ ГІРШЕ РОБИТЕ !!!
Влад
5276 дн. тому
З новинами якось некомфортно...шульга керував редизайном?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду