«Сегодня Мультимедіа» запустило портал для безкоштовної агітації кандидатів

4 Грудня 2009
17426
4 Грудня 2009
17:12

«Сегодня Мультимедіа» запустило портал для безкоштовної агітації кандидатів

17426
«Сегодня Мультимедіа» запустило портал для безкоштовної агітації кандидатів

На базі інформаційно-новинного порталу Segodnya.ua розпочав роботу портал, присвячений виборам президента України в 2010 році vybory2010.segodnya.ua, повідомляє прес-служба холдингу.

 

Портал замислений як спільна для всіх кандидатів універсальна платформа, де публікуються заяви всіх кандидатів у президенти, дані соціологічних опитувань, а також новини передвиборної кампанії. Крім цього, на порталі міститься детальна інформація про кандидатів: біографії, матеріали про рівень їхніх доходів, політичні програми.

 

В особливому розділі «Агітматеріали», як повідомляє прес-служба, безкоштовно розміщуються відеоролики всіх кандидатів.

 

На порталі функціонує постійне онлайн-голосування: один користувач може один раз за період існування голосування (до дня проведення виборів) віддати свій голос за одного кандидата або проголосувати проти всіх.

 

«Головна ідея нашого проекту в тому, щоб допомогти виборцям отримати якомога більше різносторонньої інформації про кандидатів у президенти», - цитує прес-служба головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужву.

 

ЗАТ «Сегодня Мультимедіа» - з лютого 2007 року правонаступник ЗАТ «Видавнича група "Сегодня"», яка була заснована в 1997 році. Нині об'єднує газети «Сегодня», «Донецкие новости», «Вечерний Донецк», безкоштовний тижневик «Курьер», «Салон», «РИО», газети «Приазовский рабочий», «Мариупольская неделя», «Дом советов», інформаційно-пізнавальне видання для молоді «Привет, ребята!», а також інтернет-портали http://www.segodnya.ua/, http://www.dnews.donetsk.ua/ та друкарня у Вишгороді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду