detector.media
04.12.2009 17:12
«Сегодня Мультимедіа» запустило портал для безкоштовної агітації кандидатів

На базі інформаційно-новинного порталу Segodnya.ua розпочав роботу портал, присвячений виборам президента України в 2010 році vybory2010.segodnya.ua, повідомляє прес-служба холдингу.

 

Портал замислений як спільна для всіх кандидатів універсальна платформа, де публікуються заяви всіх кандидатів у президенти, дані соціологічних опитувань, а також новини передвиборної кампанії. Крім цього, на порталі міститься детальна інформація про кандидатів: біографії, матеріали про рівень їхніх доходів, політичні програми.

 

В особливому розділі «Агітматеріали», як повідомляє прес-служба, безкоштовно розміщуються відеоролики всіх кандидатів.

 

На порталі функціонує постійне онлайн-голосування: один користувач може один раз за період існування голосування (до дня проведення виборів) віддати свій голос за одного кандидата або проголосувати проти всіх.

 

«Головна ідея нашого проекту в тому, щоб допомогти виборцям отримати якомога більше різносторонньої інформації про кандидатів у президенти», - цитує прес-служба головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужву.

 

ЗАТ «Сегодня Мультимедіа» - з лютого 2007 року правонаступник ЗАТ «Видавнича група "Сегодня"», яка була заснована в 1997 році. Нині об'єднує газети «Сегодня», «Донецкие новости», «Вечерний Донецк», безкоштовний тижневик «Курьер», «Салон», «РИО», газети «Приазовский рабочий», «Мариупольская неделя», «Дом советов», інформаційно-пізнавальне видання для молоді «Привет, ребята!», а також інтернет-портали http://www.segodnya.ua/, http://www.dnews.donetsk.ua/ та друкарня у Вишгороді.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY