Ольга Рябчун залишила посаду головного режисера ESGroup

2 Грудня 2009
16334
2 Грудня 2009
13:01

Ольга Рябчун залишила посаду головного режисера ESGroup

16334
Ольга Рябчун залишила посаду головного режисера ESGroup

Головний режисер компанії ESGroup Ольга Рябчун залишила посаду. Ольга прийняла таке рішення через незгоду з редакційною політикою та змінами в управлінні, що відбулися останнім часом в компанії, де вона пропрацювала сім років.

 

«Той шлях, яким збирається йти компанія, мені не підходить», - сказала екс-головний режисер ТК.

 

Ольга Рябчун працювала над усіма проектами, які вироблялися ESG і для Ukrainian Business Resourse і для інших телеканалів. Зокрема такими, як «Український вимір» та «Культурний фронт» на Першому національному, «Ідеї для оселі» та «Здорове життя», що виходять у ранковому блоці «Інтера», «Під ключ» на «Плюсах» та ін.

 

Нагадаємо, що 16 листопада шеф-редактором Ukrainian Business Resourse (UBR) став Сергій Мамаєв, а генеральним продюсером Вікторія Барскова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16334
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗаОлюПастьПорву!
5205 дн. тому
Оличка,очень жаль,что ты от нас ушла,если такие специалисты как ты уходят,то наверное пора ленять с этой гнилой канторы!!! Мы тебя все очень любим:)
колега
5262 дн. тому
Оль! Мы тебя любим!!!!
Zoya
5262 дн. тому
Олечка - ти МОЛОДЧИНА! Успіхів!
oleg
5263 дн. тому
Молодець, Оля! Тримайся, все ще попереду!
Путінд
5263 дн. тому
Олечка, успехов! Твой "звездный час" еще впереди. А лилипуты пускай пукают!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду