БЮТ і Ганна Герман знову обмінялися звинуваченнями

2 Грудня 2009
16184
2 Грудня 2009
12:43

БЮТ і Ганна Герман знову обмінялися звинуваченнями

16184
БЮТ і Ганна Герман знову обмінялися звинуваченнями

Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, відповідаючи на звинувачення прес-служби БЮТ про те, що вона тисне на телеканали, зазначила ТК, що вона вимагає від політичних опонентів назвати хоча б один канал, який вона «пресує».

 

«Нехай підпишуться під цією заявою, щоб я знала на кого подавати в суд», - сказала вона.

 

Як відомо, БЮТ заявляє, що народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман «пресує» телеканали з метою заблокувати будь-яку інформацію про «крадіжку лідером ПП Віктором Януковичем території в 140 гектарів у Межигір'ї». Про це повідомили «proUA» з посиланням на прес-службу БЮТ.

 

Згідно із повідомленням, відомості про це прес-служба БЮТ отримує з різних джерел.

 

«Ганна Герман та інші впливові регіонали обробили вже всіх власників телеканалів, продюсерів та редакторів», - йшлося в повідомленні БЮТ.

 

ТК зв'язалася з кількома керівниками інформаційних служб, які не підтвердили інформацію, викладену в заяві БЮТ. В неофіційному коментарі ТК один з редакторів припустив, що зв'язку між нинішніми діями Герман і Межигір'ям немає взагалі, а заява БЮТ є, з одного боку, потребою фракції постійно нагадувати про тему Межигір'я, з другого - відгомоном конфлікту всередині парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.  

 

Незважаючи на заперечення з боку каналів, маємо звернути увагу на те, як під час ефіру програми «Свобода слова» (23 листопада; ICTV) ведучий Андрій Куликов фактично не дав гостю Віктору Януковичу відповісти на запитання щодо Межигір'я, заявивши, що це тема для суду, а не дискусії. Як сказав Куликов ТК, це не є наслідком тиску, а редакційною позицією: припиняти суперечки щодо недоведених звинувачень. Аналогічним чином він поводився і тоді, коли в студії лунали згадки про кримінальне минуле Юлії Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16184
Читайте також
15.05.2010 10:39
Юлія Банкова, для «Детектор медіа»
97 764
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бастион
5261 дн. тому
Ужас, во всем дифицит. И даже с компроматом перебои. Не завезли свеженького.
фав1
5262 дн. тому
БЮТ! Вы уже достали своим "Межигирьям"! Что? Больше рассказать или сказать нечего? Или может быть оно это "Межигирья" когда-то принадлежало тому самому народу? Так вроди бы нет! Зато кроме "межигирья" предьявить и нечего кроме своих депутатов-педофилов, депутатов-уголовников, депутатов-серийных убийц, депутатов с фальшивыми удостоверениями и дипломами! БЮТ- фракция уголовников, убийц и педофилов!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду