Президент нагородив дослідниць голодоморів Марту Коломиєць і Наталію Дзюбенко-Мейс

1 Грудня 2009
13496
1 Грудня 2009
17:42

Президент нагородив дослідниць голодоморів Марту Коломиєць і Наталію Дзюбенко-Мейс

13496
Президент нагородив дослідниць голодоморів Марту Коломиєць і Наталію Дзюбенко-Мейс

Президент Віктор Ющенко присвоїв чергові нагороди за вагомий особистий внесок у вшанування пам'яті жертв геноциду Українського народу, активну діяльність на ниві висвітлення правди про голодомори в Україні.

 

Відповідний указ оприлюднений на сайті президента 1 грудня.

 

Зокрема звання заслуженого журналіста України присвоєне Марті Коломиєць - дослідниці голодоморів, директору Національного демократичного інституту міжнародних відносин, громадянці США (Марта Коломиєць - дружина Данила Яневського), а звання заслуженого працівника культури України Наталії Дзюбенко-Мейс - дослідниці голодоморів, письменниці, м. Київ (Наталія Дзюбенко-Мейс - удова дослідника Голодомору Джеймса Мейса).

 

Водночас орденом княгині Ольги III ступеня нагороджена Світлана Швиголь - автор документального фільму «По слідах Голодомору 1932-1933 років» в Глушківському районі Харківської області, учителька Глушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

 

Відзнакою президента «Хрест Івана Мазепи» нагороджений Анатолій Косенко - виробник документальних відеофільмів «Сповідь дітей голодомору» та «Запали свічку», редактор газети «Козацька родина», м. Дніпропетровськ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13496
Читайте також
18.02.2012 23:10
Аркадій Сидорук, «Дзеркало тижня. Україна»
10 372
14.09.2010 14:40
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
15 369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду