Іменем Ігоря Пелиха назвуть вулицю в Тернополі

28 Листопада 2009
14452
28 Листопада 2009
13:31

Іменем Ігоря Пелиха назвуть вулицю в Тернополі

14452
Іменем Ігоря Пелиха назвуть вулицю в Тернополі

Тернопільська міскрада ухвалила назвати вулицю іменем Ігоря Пелиха. Відповідне рішення було одноголосно прийнято 27 листопада, повідомляє «Обком» з посиланням на УНІАН.

 

Презентуючи проект, голова депутатської комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, етики й регламенту Григорій Бурбеза відзначив, що мова йде не про перейменування вулиці, що існує, а про вулицю в мікрорайоні Північний, який у місті починають забудовувати.

 

«Це потрібно не Ігорю, а тернопільчанам. І дітям Ігоря, яких мати приведе на цю вулицю і покаже, що місто визнало їхнього тата і його талант», - мотувував необхідність ухвалити відповідне рішення пан Бурбеза.

 

За його словами, яка саме вулиця буде названа іменем Ігоря Пелиха у новому мікрорайоні, визначить міське управління архітектури. «Ясна річ, що це повинен бути не якийсь провулок, а нормальна вулиця», - зазначив депутат.

 

Ігор Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. У 1997 році працював на радіо «Столиця», пізніше - у телекомпанії «1+1». З 2000 року працював на ICTV адміністратором сайту каналу, а згодом ведучим і продюсером. Був ведучим програм «Галопом по Європах», «На свою голову» і «Лабіринт». Трагічно загинув 8 травня 2009 року в аварії у Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14452
Коментарі
12
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
ЛанаСвет
5243 дн. тому
Бог вам судья... Откуда в людях СТОЛЬКО ЗЛОСТИ?.. Она настолько вас переполняет, что в себе держать вы просто не можете, вот и плюетесь ядом... Поверьте, вы показали себя не с самой лучшей стороны... И вам это все зачтется... Смешно? Это пока... А Игорь - вам не достать до него... копошитесь там, где вы есть... Он бы посмеялся, я думаю... Да, в Украине есть и были всегда достойные люди. Игорь Пелых - журналист, теле- и радиоведущий, продюсер телепрограмм и просто отличный парень, прекрасный семьянин, любящий и любимый муж, замечательный папа троих детей, был одним из них. И СЛАВА БОГУ, что хороших людей у нас все-таки больше... И ПОЗИТИВ всегда победит негатив... Жалко вас, честное слово... Надеюсь, что в ближайшие годы и в Киеве появится такая улица - имени Игоря Пелыха...
Андрій
5262 дн. тому
Враховуючи відсутність бажання модераторів знімати "тупорилі" коменти виникає не безпідставна думка що саме вони і пишуть коменти кидаючи монологи які можуть викликати обурення в людей але в той же час і приплив народу і тим самим забезпечити активність на сайті відвідувачів! Тому шановні модератори якщо ви вирішили таким чином на горі людей (я про дітей та дружину Пелиха) зробити собі рейтиг, тоді думаю що бог все бачить, рівно як вам так і тим хто "можливо" також своїм рилом щось сказав отримаєте спикористовують в своїх цілях!равжню "нагороду" бо з такими речами нормальні люди не граються і не використовують в своїх цілях!
зритель
5262 дн. тому
В этом решении вылазит ну просто чудовищная провинциальность Тернополя и его жителей. Если "наш" пробился в столице, значит памятника(улицы, праздника) достоен, а подтверждение того, что "пробился" это то, что "в телевизоре" его показывали. Полная утрата ориентиров, грустно. А Игорь хорошую программу делал, оригинальную, земля ему пухом...
kassandra
5262 дн. тому
А й справді-хто тaкий цей Пелех? Що доброго зробив він для суспільства,України? Внесок в розвиток української журналістики,культури? ..-Немає відповіді.А ось пішов з життя з іміджем дурника,клоуна й деграданта.Такий собі образ хохла-недоумка. В якого-ітелект й культура бомжа,суржик як дуньки на привозі.Так в чому зразок для наслідування чи продовження памяті? дуже мудро,хоч і боляче сказано в Ання 29.11.2009 11:52:11. В державі,де не увіковічнено(хоча б в назвах вулиць) память геніального Василя Симоненка,Юрія Кондратюка,Сергія Набоки,Бориса Гмирі тощо люмпени клонують собі подібних,як от пелех.
Андрій
5262 дн. тому
Відповідати на коменти ублюдків типу сергія і ані спраді немає сенсу але можливо коли я скажу шо він CENSORED І ще хочу відверто і від щирої душі побажати вам "аня і сергій" щоб ваші потні руки і мозги тупорилі відірвало і розкидало по просторам України рівно на стільки, на скільки написали!!!
Ання
5263 дн. тому
Ребята, я даже не знаю: что здесь комментировать-то? А вот мы своей місцевой громадой решили назвадь наш переулок именем покойного алкоголика дяди Васи. его знали все, он был своеобразной знаменитостью у нас "на рйоне", под вечер концерты давал, утром бутылки собирал, короче делал существенный вклад в культурную жизнь местных жителей. В его репертуаре были песни Льва Лещенко,Аллы Пугачевой, Бабкиной... В стране, где прогрессирует безграмотность, где в учебниках по культуре творчеству выдающихся и признанных в мире людей посвящено в десятки раз меньше страниц, чем творчеству Славы Вакарчука, где покойной певице и актрисе Мирошниченко (к примеру) издания в день смерти не посвятили даже одной информационной строки... Короче, абсолютно неудивительны и тенденции в названиях улиц. Самое интересное, что через год-два, когда у некоторых подрастут дети и спросят Who is Pelih?, то многим про это нечего будет даже рассказать и вспомнить. Увы... Кстати интересно знать: какова судьба денег, усиленно собираемых Юрком Зеленым на всех сайтах под фамилию Пелых? Их действительно направили в помощь бедной вдове или прогуляли в том же ночном клубе?
Int
5263 дн. тому
УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА К МОДЕРАТОРУ СНЯТЬ КОММЕНТЫ НЕУЧЕЙ И ПРОВОКАТОРОВ. БРЕЗГУЮ ТАКОЙ БЕЗДУШНОЙ НАВОЛОЧИ ДАЖЕ ОТВЕЧАТЬ
SerGun
5263 дн. тому
Одного не розумію: чому адміністрація сайту не знищує коменти "місцевих дибілів"???!!! Ганьба.
сергей
5263 дн. тому
тебе безполезно что-то говорить и доказывать...(((было бы ты с ним знакомо ты бы так не писало!!!
сергею
5263 дн. тому
угу, не забудьте присвоить ему еще звезду Героя Украины (особенно за "пикантные" обстоятельства гибели, прости Господи) и ордена за засулги от "золотой фортуны". Кстати, за последний год в Украине умерло по разным причинам очень много действительно выдающихся людей, но видимо они конечно не столь заслужены, чем банальный блатник тусовщик, прокутивший и прогулявший свою жизнь ПОЗОР УКРАИНЕ! ПОЗОР ТЕРНОПОЛЬЩИНЕ!
сергей
5264 дн. тому
это ты дебил или дура!Пелых достоен того чтобы в его честь назвали улицу
город дебилов
5264 дн. тому
больше на тернопольщине выдающихся деятелей не было.... дебилы!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду