detector.media
28.11.2009 13:31
Іменем Ігоря Пелиха назвуть вулицю в Тернополі
Іменем Ігоря Пелиха назвуть вулицю в Тернополі

Тернопільська міскрада ухвалила назвати вулицю іменем Ігоря Пелиха. Відповідне рішення було одноголосно прийнято 27 листопада, повідомляє «Обком» з посиланням на УНІАН.

 

Презентуючи проект, голова депутатської комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, етики й регламенту Григорій Бурбеза відзначив, що мова йде не про перейменування вулиці, що існує, а про вулицю в мікрорайоні Північний, який у місті починають забудовувати.

 

«Це потрібно не Ігорю, а тернопільчанам. І дітям Ігоря, яких мати приведе на цю вулицю і покаже, що місто визнало їхнього тата і його талант», - мотувував необхідність ухвалити відповідне рішення пан Бурбеза.

 

За його словами, яка саме вулиця буде названа іменем Ігоря Пелиха у новому мікрорайоні, визначить міське управління архітектури. «Ясна річ, що це повинен бути не якийсь провулок, а нормальна вулиця», - зазначив депутат.

 

Ігор Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. У 1997 році працював на радіо «Столиця», пізніше - у телекомпанії «1+1». З 2000 року працював на ICTV адміністратором сайту каналу, а згодом ведучим і продюсером. Був ведучим програм «Галопом по Європах», «На свою голову» і «Лабіринт». Трагічно загинув 8 травня 2009 року в аварії у Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY