Видавництво Free Media Ukraine запускає журнал «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины»

26 Листопада 2009
17265
26 Листопада 2009
16:10

Видавництво Free Media Ukraine запускає журнал «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины»

17265
Видавництво Free Media Ukraine запускає журнал «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины»

1 грудня вийде перший номер журналу «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины» видавництва Free Media Ukraine. Про це повідомляє прес-служба видавництва.

 

Журнал виходитиме щовівторка протягом грудня і розповсюджуватиметься разом з газетою «Блик». Наклад - 65 тисяч примірників.

 

«Топ-300» розділений на п'ять частин, кожна з яких містить по 60 позицій, починаючи з кінця рейтингу. Оцінку статків спеціально для видання провела інвестиційна компанія Phoenix Capital у червні-липні 2009 року.

 

«Топ-300» публікуватиме в кожному номері міні-рейтинги: багатих спортсменів, колекціонерів предметів мистецтва й антикваріату, автомобілів, гольф-клубів України і світу, а також рейтинг багатих іноземців, які мають власність в Україні. У кожному випуску міститимуться історії багатих людей.

 

Головний редактор «Топ-300» Андрій Черніков відзначає, що цей рейтинг найбільший і найдетальніший - у журналі вказані оцінки статків багатих людей і їхнє майно. За словами пана Чернігова, у «Топ-300» згадуються близько 1500 компаній та іншої власності.

 

Загальна сума активів 300 найбагатших людей України - 50 млрд доларів. Найпопулярніші сфери їхньої діяльності - харчова промисловість і будівництво. Серед учасників рейтингу всього 4% жінок. Найбагатший регіон - Донецька область (39 мільйонерів зі статками на 16,5 млрд доларів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17265
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антарктидка
5274 дн. тому
А кажуть, що криза. Ні, бач є ще порох в порохівницях і гроші на пусті журнали з пустими історіями про багатих для бідних.
Бакуненко
5274 дн. тому
Да, у нас в стране дефицит рейтингов, топов и прочей околоподобной чепухи. Люди задыхаются в информационном вакууме.
в
5275 дн. тому
VIP, шик, блеск, аватрака.ру
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду