detector.media
26.11.2009 16:10
Видавництво Free Media Ukraine запускає журнал «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины»
Видавництво Free Media Ukraine запускає журнал «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины»

1 грудня вийде перший номер журналу «Блик. Топ-300 богатейших людей Украины» видавництва Free Media Ukraine. Про це повідомляє прес-служба видавництва.

 

Журнал виходитиме щовівторка протягом грудня і розповсюджуватиметься разом з газетою «Блик». Наклад - 65 тисяч примірників.

 

«Топ-300» розділений на п'ять частин, кожна з яких містить по 60 позицій, починаючи з кінця рейтингу. Оцінку статків спеціально для видання провела інвестиційна компанія Phoenix Capital у червні-липні 2009 року.

 

«Топ-300» публікуватиме в кожному номері міні-рейтинги: багатих спортсменів, колекціонерів предметів мистецтва й антикваріату, автомобілів, гольф-клубів України і світу, а також рейтинг багатих іноземців, які мають власність в Україні. У кожному випуску міститимуться історії багатих людей.

 

Головний редактор «Топ-300» Андрій Черніков відзначає, що цей рейтинг найбільший і найдетальніший - у журналі вказані оцінки статків багатих людей і їхнє майно. За словами пана Чернігова, у «Топ-300» згадуються близько 1500 компаній та іншої власності.

 

Загальна сума активів 300 найбагатших людей України - 50 млрд доларів. Найпопулярніші сфери їхньої діяльності - харчова промисловість і будівництво. Серед учасників рейтингу всього 4% жінок. Найбагатший регіон - Донецька область (39 мільйонерів зі статками на 16,5 млрд доларів).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY