Дніпропетровський сайт Gorod.dp.ua постраждав через дії провайдера

20 Листопада 2009
18466
20 Листопада 2009
18:06

Дніпропетровський сайт Gorod.dp.ua постраждав через дії провайдера

18466
Дніпропетровський сайт Gorod.dp.ua постраждав через дії провайдера

Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом несанкціонованого збуту та розповсюдження інформації з обмеженим доступом проти кабельного інтернет-провайдера Дніпропетровська. Про це повідомляє Korrespondent.net.

 

За інформацією СБУ, 19 листопада у рамках кримінальної справи згідно постанови суду було проведено обшуки у технічних приміщеннях провайдера. Як наслідок, «виявили бази державних установ, що містять інформацію з обмеженим доступом , яка є власністю держави, а також понад мільйон комп'ютерних програм, фонограм та відеофільмів, що розповсюджувалися з порушенням авторських прав».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 19 листопада без попередження було  призупинено  роботу порталу Gorod.dp.ua. За інформацією новинного порталу СМИ Днепропетровск, це сталося після захоплення будівлі, де працює редакція gorod.dp.ua, сайту «9-го каналу» та офіс інтернет-провайдера «Фрегат». Повідомлення на самому сайті сповіщає, що його роботу припинено у зв`язку з діями СБУ.

 

Нині представники СБУ повідомляють, що портал незабаром відновить роботу, адже вилучене раніше серверне обладнання сайтів і порталів повернуть власникам.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду