Портал Gorod.dp.ua заблокувала СБУ?

19 Листопада 2009
22668
19 Листопада 2009
18:29

Портал Gorod.dp.ua заблокувала СБУ?

22668
Портал Gorod.dp.ua заблокувала СБУ?

Портал Gorod.dp.ua призупинив роботу. У повідомленні на сайті його адміністрація стверджує, що вебресурс заблокували представники СБУ у Дніпропетровській області.

 

«Сьогодні, 19.11.09, з 10-30 робота нашого ресурсу зупинена. Ви не зможете отримувати звичну для вас інформацію, читати новини і спілкуватися з іншими користувачами з тієї причини, що обладнання gorod.dp.ua вимкнено. Усі спроби щось з`ясувати блокують дивні люди в чорних масках, озброєні автоматами. Проти нас не порушено жодних кримінальних справ, постанови органів влади чи рішення судів немає. Наше обладнання буцімто вимкнули через те, що хтось вчинив в мережі інтернет якийсь злочин. І те, що ми не маємо до нього відношення, нічого у даному випадку не означає», - йдеться в тексті опублікованого на порталі звернення за підписом адміністрації порталу.

 

За інформацією новинного порталу СМИ Днепропетровск, 19 листопада було здійснено рейдерське захоплення будівлі, де працює редакція gorod.dp.ua, сайту «9-го каналу» та офіс інтернет-провайдера «Фрегат». Нині матеріали ресурсу вивчає оперативно-слідча група в рамках заборони поширення неліцензійної контрафактної продукції.

 

ТК інформуватиме читачів щодо подальшого перебігу подій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду