Шеф-редактором журналу Pink стала чемпіонка світу Ганна Безсонова

20 Листопада 2009
26755
20 Листопада 2009
15:20

Шеф-редактором журналу Pink стала чемпіонка світу Ганна Безсонова

26755
Шеф-редактором журналу Pink стала чемпіонка світу Ганна Безсонова

Чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Безсонова очолила глянцевий журнал Pink. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив директор видавничого дому «Вавілон» Артем Цівінський. Він розповів, що пані Безсонова розпочала співпрацю у журналі у листопаді нинішнього року. І пообіцяв повідомити подробиці пізніше.

 

У коментарях Tabloid пан Цівінський зазначив, що пропозицію було зроблено з урахуванням уподобань аудиторії Pink: «Аня прекрасно асоціюється з образом активної, впевненої й у той же час модної дівчини. А саме на таких читачок й орієнтоване видання».

 

Перше число журналу під керівництвом  Ганни Безсонової вийшло у листопаді.

 

Нагадаємо, пані Безсонова бере участь у шоу «Танцюю для тебе» на «1+1» та вийшла у фінал конкурсу.

 

 

 

Журнал Pink видавництво KP Media запустило у 2006 році. У квітні 2009 року журнал придбав видавничий дім «Вавілон», що випускає чоловічий журнал «XXL. Мужской размер», журнал мод «L'OFFICIEL Україна» та «L'OFFICIEL Україна. Естетична хірургія та косметологія».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надане прес-службою телеканалу «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26755
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КритиК
5252 дн. тому
Да-а-а, в Украине к проблемам кадров относятся явно "объективно", или неквалифицированного родственника на руководящую должность или прямо из спорта да в редакторы, а сначала поучиться неплохо бы было ( проблема в Киеве с профессиональными редакторами, аж жуть.....)
из глянца
5270 дн. тому
что за глупость!!!! Спортсменка не может без опыта работы приступать вот к такой работе. сразу понятно что это очередные игры. преобретение журнала и ясное дело на место редактора входит новая королева, при чем без опыта работы.смешно. ну если начало было положено новой компанией .рекламной компанией в Арена Сити,когда биг борды нам вещали слово PNIK вместо PINK целых три дня...как корабль назовешь так он и поплывет. новая королева и новое издание PNIK .только модой тут и не пахнет!!
Wazzup
5272 дн. тому
На рынке кризис - изданий так много, что редакторов на всех катастрофически не хватает. Известная журналистка Аня навидёт парядак в этам исдании, аднозначно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду