Харківська ОДА звинуватила інтернет-видання «Версии» у фальсифікації інтерв’ю з Арсеном Аваковим

20 Листопада 2009
20634
20 Листопада 2009
13:50

Харківська ОДА звинуватила інтернет-видання «Версии» у фальсифікації інтерв’ю з Арсеном Аваковим

20634
Харківська ОДА звинуватила інтернет-видання «Версии» у фальсифікації інтерв’ю з Арсеном Аваковим

Харківська облдержадміністрація (ХОДА) звинуватила інтернет-видання «Версии»  у фальсифікації інтерв'ю з головою ХОДА Арсеном Аваковим. Про це з посиланням на прес-службу відомства повідомляє сайт proUA.

 

Згідно з повідомленням облдержадміністрації, «Версии» опублікували текст «повністю сфальсифікованого» інтерв'ю керівника Харківщини з «нападками» на адресу Президента України Віктора Ющенка. Фрагменти з цього інтерв`ю процитувала низка інтернет-ЗМІ.

 

«У кожну редакцію інтернет-видання, що розмістило на своєму сайті сфальсифіковане інтерв'ю голови ХОДА ми надсилаємо листа з проханням прибрати недостовірну інформацію та оповістити про її недостовірність своїх користувачів. Якщо редакція не відгукнеться на наше прохання, це, на нашу думку, стане ясним свідченням проплаченості фальшивки і в цьому виданні теж», - йдеться в заяві пресс-служби.

 

Крім того, представники облдержадміністрації зазначають, що юридична служба ХОДА вже скерувала претензії «Версиям».

 

Втім, як повідомив «Детектор медіа» головний редактор «Версий» Олександр Сергій, він їх ще не отримав. «Інтерв`ю з Аваковим на сайті ми, можливо, й публікували. Що ж до звинувачень Харківської облдержадміністрації, нам про це нічого не відомо», - підкреслив він.

 

Текст інтерв`ю з паном Аваковим на www.versii.com  ТК знайти не вдалося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20634
Читайте також
23.11.2009 13:26
Наталья Стативко, для «Детектор медіа»
40 104
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вх
5307 дн. тому
Можна взяти з Google Cache http://209.85.229.132/search?hl=uk&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fversii.com%2Fnews%2F192904%2Fprint&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGGL_ruUA320UA320&ie=UTF-8
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду