Українці відмовляються від кабельного телебачення, але підключаються до мережі інтернет

20 Листопада 2009
22643
20 Листопада 2009
12:59

Українці відмовляються від кабельного телебачення, але підключаються до мережі інтернет

22643
Українці відмовляються від кабельного телебачення, але підключаються до мережі інтернет

Станом на 1 жовтня в Україні зафіксовано 3,401 млн абонентів кабельного телебачення, з них - 3,391 млн є домашніми абонентами. Такі дані оприлюднив 19 листопада Державний комітет статистики України.

 

Кількість кабельних абонентів протягом всього року поступово знижувалася: станом на 1 січня їх було 3,486 млн, 1 квітня - 3,411 млн, 1 липня - 3,409 млн.

 

Водночас кількість абонентів мережі інтернет у 2009 році, за даними Держкомстату, зростала. Станом на 1 січня їх було 1,905 млн, 1 квітня - 2,005 млн, 1 липня - 2,286 млн, 1 жовтня - 2,406 млн (у тому числі 1,878 млн домашніх абонентів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22643
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gaudeamus
5281 дн. тому
Ага, Ромбику, істину. Кіно перемогло театр, ТБ перемогло кіно, інтернет переможе ТБ. І газети, до речі, він теж переможе. А книжки будуть усі електронні (e-book). Тільки чомусь і досі існує і театр, і кіно, і паперові газети, і книжки. І завжди існуватимуть, можеш не сумніватися. Хіба що трохи потісняться, щоб усім вистачило місця.
Ромбик
5283 дн. тому
Интернет всех подедит. Истину вам говорю. Не будет больше телевизера.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду