«Шоу Опри Вінфрі» закривається

20 Листопада 2009
20636
20 Листопада 2009
18:21

«Шоу Опри Вінфрі» закривається

20636
«Шоу Опри Вінфрі» закривається

Американська телезірка та медіамагнатка Опра Вінфрі прийняла рішення закрити «Шоу Опри Вінфрі». Про це з посиланням на Associated Press повідомляє інтернет-видання Lenta.ru.

 

Останній вихід програми відбудеться 9 вересня 2011 року, що стане заключним днем 25-го сезону програми. Про це повідомив президент компанії Harpo Productions, що належить пані Вінфрі, Тім Беннет.

 

Стосовно причин закриття знаменитого шоу, американські ЗМІ висувають дві версії. Перша пов`язана з тим, що пані Вінфрі вирішила залишити телебачення. Інший варіант стосується нового проекту медіамагнатки - каналу кабельного телебачення OWN (The Oprah Winfrey Network), який Discovery Communications має запустити вже нинішнього року. OWN належатиме пані Вінфрі та замінить у сітці мовлення Discovery Health.

 

«Шоу Опри Вінфрі» - чи не найтриваліша денна програма в історії американського телебачення. Саме цьому проекту пані Вінфрі завоювала спочатку славу, а потім - перші позиції рейтингу найвпливовіших та найбагатших зірок шоу-бізнесу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.chicagonow.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20636
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5269 дн. тому
Опра вестиме Свободу Вінфрі на 1+1...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду