detector.media
20.11.2009 18:21
«Шоу Опри Вінфрі» закривається
«Шоу Опри Вінфрі» закривається

Американська телезірка та медіамагнатка Опра Вінфрі прийняла рішення закрити «Шоу Опри Вінфрі». Про це з посиланням на Associated Press повідомляє інтернет-видання Lenta.ru.

 

Останній вихід програми відбудеться 9 вересня 2011 року, що стане заключним днем 25-го сезону програми. Про це повідомив президент компанії Harpo Productions, що належить пані Вінфрі, Тім Беннет.

 

Стосовно причин закриття знаменитого шоу, американські ЗМІ висувають дві версії. Перша пов`язана з тим, що пані Вінфрі вирішила залишити телебачення. Інший варіант стосується нового проекту медіамагнатки - каналу кабельного телебачення OWN (The Oprah Winfrey Network), який Discovery Communications має запустити вже нинішнього року. OWN належатиме пані Вінфрі та замінить у сітці мовлення Discovery Health.

 

«Шоу Опри Вінфрі» - чи не найтриваліша денна програма в історії американського телебачення. Саме цьому проекту пані Вінфрі завоювала спочатку славу, а потім - перші позиції рейтингу найвпливовіших та найбагатших зірок шоу-бізнесу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.chicagonow.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY