Star Media виклала свої фільми на tvigle.ru

19 Листопада 2009
24132
19 Листопада 2009
13:03

Star Media виклала свої фільми на tvigle.ru

24132
Star Media виклала свої фільми на tvigle.ru

Російська медіакомпанія Tvigle Media спільно з продюсерською компанією Star Media відкрила безкоштовний доступ до однієї з найбільших в рунеті бібліотек ліцензійного кіно. Про це повідомляє інтернет-видання Lenta.ru.

 

На сайті www.tvigle.ru можна буде ознайомитися з 60 повнометражними російськими стрічками та 20 серіалами. Нині там представлені такі картини, як «Широка река», «Психопатка», «Любимый по найму», «Золушка.ру», а також багатосерійні фільми «Сестры по крови», «Жаркий лед», «Городской романс», «Держи меня крепче». Оновлювати бібліотеку планують щоденно.

 

Для Star Media така співпраця з інтернет-ресурсом - перша. Контракт укладено терміном на рік.

 

«Нам цікаво поекспериментувати з розміщенням в інтернеті нашого продукту, що традиційно має високі рейтинги на телебаченні. На наш погляд, tvigle.ru - оптимальний майданчик для проведення такого досліду. Сайт зарекомендував себе як популярний портал з унікальним ліцензійним відеоконтентом», - розповів голова ради директорів Star Media Владислав Ряшин.

 

Генеральный директор Tvigle Media Єгор Яковлєв переконаний, що завдяки сайту фільми та серіали знайдуть свою аудиторію в мережі. «Чим більше кіновиробників легально вийдуть в інтернет, тим простіше буде контролювати піратство», - підкреслив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24132
Читайте також
16.12.2009 12:32
Ирина Миронова, «КоммерсантЪ-Украина»
13 478
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5280 дн. тому
Приношу свої вибачення) Вивчив матчастину) Стар медіа викидає в інтернет усе те шо було в ефірах і зняло малі показники) Наскільки я пам'ятаю то при зйомці серіалу "Жаркий лед" Катерина Гусєва жалілась на затянутість серіалу і провальні останні серії по причині невірного використання грошей)
Смішно
5281 дн. тому
to Саша Щось ви, пане, не зовсім у темі! Фільми, що викладені на сайті, вже давно пройшли російським та українським ефіром, причому, неодноразово! Так що ви чогось не розумієте у кінопродажах! Вчіть матчастину!
Саша
5281 дн. тому
Короче - просто кіно ніхто не хоче брати і якшо якимось чином це кіно стане в мережі популярним(а це просто зробити зсимулюючи попит), то його можна буде "пропихнути" якомусь телеканалу та ше й з націнкою)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду