detector.media
19.11.2009 13:03
Star Media виклала свої фільми на tvigle.ru

Російська медіакомпанія Tvigle Media спільно з продюсерською компанією Star Media відкрила безкоштовний доступ до однієї з найбільших в рунеті бібліотек ліцензійного кіно. Про це повідомляє інтернет-видання Lenta.ru.

 

На сайті www.tvigle.ru можна буде ознайомитися з 60 повнометражними російськими стрічками та 20 серіалами. Нині там представлені такі картини, як «Широка река», «Психопатка», «Любимый по найму», «Золушка.ру», а також багатосерійні фільми «Сестры по крови», «Жаркий лед», «Городской романс», «Держи меня крепче». Оновлювати бібліотеку планують щоденно.

 

Для Star Media така співпраця з інтернет-ресурсом - перша. Контракт укладено терміном на рік.

 

«Нам цікаво поекспериментувати з розміщенням в інтернеті нашого продукту, що традиційно має високі рейтинги на телебаченні. На наш погляд, tvigle.ru - оптимальний майданчик для проведення такого досліду. Сайт зарекомендував себе як популярний портал з унікальним ліцензійним відеоконтентом», - розповів голова ради директорів Star Media Владислав Ряшин.

 

Генеральный директор Tvigle Media Єгор Яковлєв переконаний, що завдяки сайту фільми та серіали знайдуть свою аудиторію в мережі. «Чим більше кіновиробників легально вийдуть в інтернет, тим простіше буде контролювати піратство», - підкреслив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY