Видавництво «Економіка» закриває два b2b-видання

17 Листопада 2009
15224
17 Листопада 2009
11:51

Видавництво «Економіка» закриває два b2b-видання

15224
Видавництво «Економіка» закриває два b2b-видання

Видавництво «Економіка» з 1 січня призупиняє вихід журналів «Логистика» та «Коммунальное хозяйство» у зв'язку з їхньою нерентабельністю. Інші нішеві проекти - «Практика оценки» та Marketing Media Review - виходитимуть і надалі.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, у вересні «Економіка» вирішила до кінця року закрити підписне агентство «Ранкова преса» та ті нішеві друковані проекти, які показали найгірший фінансовий результат. «Спочатку в нас була ідея перевести ці видання в інтернет, але потім усе-таки було вирішено призупинити їх взагалі. Бо у "Логистики" в інтернеті було б багато конкурентів, а аудиторія "Комунального хозяйства" (в основному це ЖЕКи), навпаки, майже не користується всесвітньою мережею», - розповів ТК PR-директор видавництва Віталій Максимов.

 

«Практика оценки» виходитиме й надалі, оскільки вона була рентабельною від початку, а Marketing Media Review розвиватиметься в онлайні, хоча друкована версія також залишиться.

 

Журнал «Логистика», присвячений практичним аспектам логістики, виходив раз на місяць з початку 2007 року обсягом 48/64 сторінок. Щомісячний журнал «Коммунальное хозяйство», присвячний проблемам житлово-комунального господарства обсягом 52 сторінки, виходив з другої половини 2007 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15224
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Агасфер
5267 дн. тому
Экономика должна быть экономной.
Ингул
5267 дн. тому
а кому эти журнальчиги вообще нужны?
ABN
5267 дн. тому
М-да ! А принимают ли подписку на 2010 год например, на журнал Bussines Spotlight, или на Marketing Media Review ? Вроде как нет... А значит в прежнем виде их тоже не будет. Новому "кризисному" менеджеру просто не остается ничего другого... А то, что издания закрывают во много вина тех, кто успешно открывал, а сейчас не известно чем заннимаются....
фе
5267 дн. тому
какое руководство, такое и управление
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду