detector.media
17.11.2009 11:51
Видавництво «Економіка» закриває два b2b-видання

Видавництво «Економіка» з 1 січня призупиняє вихід журналів «Логистика» та «Коммунальное хозяйство» у зв'язку з їхньою нерентабельністю. Інші нішеві проекти - «Практика оценки» та Marketing Media Review - виходитимуть і надалі.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, у вересні «Економіка» вирішила до кінця року закрити підписне агентство «Ранкова преса» та ті нішеві друковані проекти, які показали найгірший фінансовий результат. «Спочатку в нас була ідея перевести ці видання в інтернет, але потім усе-таки було вирішено призупинити їх взагалі. Бо у "Логистики" в інтернеті було б багато конкурентів, а аудиторія "Комунального хозяйства" (в основному це ЖЕКи), навпаки, майже не користується всесвітньою мережею», - розповів ТК PR-директор видавництва Віталій Максимов.

 

«Практика оценки» виходитиме й надалі, оскільки вона була рентабельною від початку, а Marketing Media Review розвиватиметься в онлайні, хоча друкована версія також залишиться.

 

Журнал «Логистика», присвячений практичним аспектам логістики, виходив раз на місяць з початку 2007 року обсягом 48/64 сторінок. Щомісячний журнал «Коммунальное хозяйство», присвячний проблемам житлово-комунального господарства обсягом 52 сторінки, виходив з другої половини 2007 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY