Media Resources Management запустив інтернет-проект «Радіо Медіа Няня»

16 Листопада 2009
21664
16 Листопада 2009
19:12

Media Resources Management запустив інтернет-проект «Радіо Медіа Няня»

21664
Media Resources Management запустив інтернет-проект «Радіо Медіа Няня»

Сьогодні, 16 листопада, стартував інтернет-проект «Радіо Медіа Няня» консалтингової компанії Media Resources Management та «Так Треба Продакшн».

 

Аудиторію http://www.mediananny.com/ y MRM визначають як інсайдерів та всіх, кому цікаві сучасні засоби масової інформації: ТБ, друковані видання, інтернет. Сайт публікуватиме новини, аналітику, а також матеріали про медіа.

 

На новому вебресурсі MRM вже представлено дебютні програми. Вони присвячені медіа, кіно і навіть казкам народів світу. Це «Медіановини», огляди трансляцій на українських телеканалах («Телеспорт»), публікації електронного видання MRM, «ТОП десятка», що кожного тижня репрезентуватиме ТОП 10 українського ТБ. Про кіно йдеться, зокрема, у програмах «Саундефект», «Міфи і легенди кіно і телебачення».

 

Як повідомляло інтернет-видання «Дуся», активні підготовчі роботи до запуску «Радіо Медіа Няні» розпочалися місяць тому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21664
Читайте також
28.01.2010 11:57
Media Resources Management
, для «Детектор медіа»
26 598
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
5280 дн. тому
Телекритика, что вы там напутали? это в первую очередь вещающее радио, а не "сайт публикуватиме новыны, аналитыку и т.д.". Не "сайт публикуватиме", a в интернет эфире это все будет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду