ЗМІ наказали завести рубрики про патріотичне виховання молоді

13 Листопада 2009
31473
13 Листопада 2009
12:03

ЗМІ наказали завести рубрики про патріотичне виховання молоді

31473
ЗМІ наказали завести рубрики про патріотичне виховання молоді

Чотири вітчизняні міністерства схвалили Концепцію національно-патріотичного виховання молоді, пише «КоммерсантЪ». В Україні вперше з'явився такий документ, що регламентує виховання молоді «на основі героїчних прикладів українського народу». Концепцію узгодили Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту,  Міністерство оборони, Міністерство культури і туризму, Міністерство освіти і науки.

 

Розділ про інформаційно-пропагандистське забезпечення національно-патріотичного виховання молоді передбачає посилення патріотичної спрямованості програм радіомовлення та телебачення, матеріалів ЗМІ, активну протидію фактам, що фальсифікують історію України та її сьогодення, створення в мережі інтернет інформаційної бази з питань патріотичного виховання молоді.

 

Концепція зазначає, що на телерадіоканалах та в друкованих ЗМІ повинні з'явитися постійно діючі рубрики про патріотичне виховання молоді. Крім того обговорюється випуск спеціального друкованого видання з проблем патріотичного виховання молоді.

 

У Концепції передбачена підтримка україномовних молодіжних друкованих засобів масової інформації, теле- та радіопрограм, інтернет-центрів. Також більше уваги приділятиметься виробництву кіно- і відеофільмів, виданню творів, постановці спектаклів, спрямованих на патріотичне виховання підростаючого покоління.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31473
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мыслящий Енот
5285 дн. тому
смесь маразмов бвіших советских пропагандистов и недолугих фантазий "национально-свидомых". Жаль, не доживу до того времени когда и те и другие просто вымрут
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду