detector.media
13.11.2009 12:03
ЗМІ наказали завести рубрики про патріотичне виховання молоді

Чотири вітчизняні міністерства схвалили Концепцію національно-патріотичного виховання молоді, пише «КоммерсантЪ». В Україні вперше з'явився такий документ, що регламентує виховання молоді «на основі героїчних прикладів українського народу». Концепцію узгодили Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту,  Міністерство оборони, Міністерство культури і туризму, Міністерство освіти і науки.

 

Розділ про інформаційно-пропагандистське забезпечення національно-патріотичного виховання молоді передбачає посилення патріотичної спрямованості програм радіомовлення та телебачення, матеріалів ЗМІ, активну протидію фактам, що фальсифікують історію України та її сьогодення, створення в мережі інтернет інформаційної бази з питань патріотичного виховання молоді.

 

Концепція зазначає, що на телерадіоканалах та в друкованих ЗМІ повинні з'явитися постійно діючі рубрики про патріотичне виховання молоді. Крім того обговорюється випуск спеціального друкованого видання з проблем патріотичного виховання молоді.

 

У Концепції передбачена підтримка україномовних молодіжних друкованих засобів масової інформації, теле- та радіопрограм, інтернет-центрів. Також більше уваги приділятиметься виробництву кіно- і відеофільмів, виданню творів, постановці спектаклів, спрямованих на патріотичне виховання підростаючого покоління.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY