Олександр Трухманов залишив посаду виконавчого продюсера телеканалу ТВі

11 Листопада 2009
17500
11 Листопада 2009
11:32

Олександр Трухманов залишив посаду виконавчого продюсера телеканалу ТВі

17500
Олександр Трухманов залишив посаду виконавчого продюсера телеканалу ТВі

Виконавчий продюсер ТВі Олександр Трухманов, який протягом року виконував обов'язки генерального продюсера, на початку листопада звільнився з телеканалу. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор ТВі Микола Княжицький. Він пояснив це зміною структури управління.

 

«До нас на канал прийшов генеральним продюсером Сергій Дем'янчук. Тому відбулася реструктуризація, зміна посадових інструкцій, і частину тієї роботи, яку виконував Олександр Трухманов, тепер виконують різні підрозділи, якими керує Сергій Дем'янчук. У нас прекрасні стосунки з Олександром Трухмановим, ми розійшлися мирно. Я сподіваюся на подальшу співпрацю з ним», - сказав Микола Княжицький. Він також повідомив, що на посаду Олександра Трухманова нікого не брали, оскільки такої посади фактично вже немає.

 

Олександр Трухманов, коментуючи своє звільнення ТК, зазначив: «Ми справді розійшлися мирно, навіть домовилися про співпрацю, сподіваюся, що саме так все й буде відбуватися».

 

За словами Олександра, планів у нього безліч, він сподівається, що не зникне з телевізійного ринку.

 

Нагадаємо, що Олександр Трухманов на телебаченні з 1997 року. У 2000-2005 роках був шеф-продюсером ТСН на телеканалі «1+1», потім три роки «на вільних хлібах». На початку 2008 року три місяці пропрацював креативним продюсером телеканалу «Україна», потім більше року - виконавчим продюсером на телеканалі ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17500
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
li
5287 дн. тому
НИЗКИЙ он человечишка
qq
5289 дн. тому
Как все же на одну единицу творческую много пены, бесполезной, но очень шумной и понтовитой с красивыми названиями должностей: шеф-продюсер, креативный, исполнительный....А на деле как был Саша нулем без палочки, так им всю жизнь и прожил.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду